Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359895510011

Тест период

Тридесет и сто дневният промоционален пробен период важи еднократно, само при закупуването на матраци с марката Sleepy.


* Закупен матрак Sleepy може да бъде заменен само за друг модел матрак Sleepy. Заплатени суми не се възстановяват.
МАТРАЦИ.БГ ЕООД предлага 30 дневен и 100 дневен тест период на матраци Sleepy. Размера на тестовият период е упоменат в конкретният продукт. Ако в продуктовата информация не фигурира информация за тест период, то такъв не е наличен.
За да упражни правото си на тест период клиента е длъжен да уведоми недвусмислено МАТРАЦИ.БГ ЕООД за решението си да се откаже от договора, като изпрати писмено по имейл bg@onesleep.com искането си за връщане.


Уважаеми клиенти, имайте предвид следното:
В случай, че желаете да се възползвате от тестовия период, независимо дали е 30 или 100 дневен, е необходимо да се отнасяте с изключително внимание към продуктите и да ги пазите.
Продукти, върнати в тест период, които не отговарят на условията описани по-долу, ще бъдат връщани към клиента и тест периода ще се счита за невалидна опция, в случаите, когато липсва някое от изброените изисквания.
Могат да бъдат връщани само матраци в изряден търговски вид, без видими следи от употреба, износване и зацапване.
Матрака да е използван задължително с непромокаем протектор, закупен от МАТРАЦИ.БГ ЕООД
Матраците се връщат само в оригинална найлонова опаковка и с приложена гаранционна карта, етикет и документи за покупка. *Ако опаковате матрака само в стреч фолио, той няма да бъде приет от нашият екип в склада и ще бъде върнат към вас.
Матраците се одобряват за връщане след изпращане на 5 снимки на имейл bg@onesleep.com, които трябва да са ясни и продукта трябва да е снимам от всички страни. Ако при получаването на продукта екипа на МАТРАЦИ.БГ ЕООД установи щети по матрака, следва частично възстановяване на заплатените суми. В тази връзка ви съветваме да застраховате продукта и той да бъде много добре опакован.
Клиента поема всички транспортни разходи по получаването, връщането и/или замяната на продукта.
Ако поръчката на продукт с валиден тестов период е била съпроводена с подарък, то при връщането на продукта след тестовият период, от сумата за възстановяване се удържа стойността на подаръка.
Искания за връщане в срока на тест периода се приемат най-рано 20 дни след получаването на стоката. Идеята зад това условие е да сте спали на матрака поне 3 седмици, за да може да прецените реално, без съмнение, дали матрака не ви допада и защо.


На връщане не подлежат:
Еднолицеви матраци с монтиран повдигащ механизъм и/или скъсан хастар.
Двулицеви матраци с изпран от клиента калъф.
Матраци със сгрешен по вина на клиента размер.
Топ матраци, възглавници, протектори и подматрачни рамки.
Продукти със знак РАЗПРОДАЖБА и/или СЕЗОННА РАЗПРОДАЖБА