Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359895510011

Покупката на матрак онлайн от onesleep.com ще ви спести пари и време от обикаляне на десетки магазини. Ние не само работим директно с производителите и можем да предложим ниски цени и промоционални оферти, но и ще ви помогнем да изберете новия си матрак бързо и уверено.
Ако не сте сигурни откъде да започнете, свържете се с консултантите ни с над 15 години опит и познания за всички налични марки и продукти. За да ви помогнем да направите най-добрия избор спрямо вашите индивидуални нужди, свържете се с нас:
- През лайв чата
- На телефон 0895 51 00 55
- На имейл bg@onesleep.com

Позицията на сън е един от факторите, които определят необходимата твърдост на матрака, с която да постигнете максимално отпускане на тялото и да си гарантирате стабилна ортопедична опора.


Настрани: насочете се към среден или средно мек матрак, който да поддържа гръбнака в правилна форма, и да се адаптира към извиквите на тялото ви. Мемори пяната в калъфа или като допълнителен слой в ядрото ще изпълни тази функция , както и ще минимизира въртенето по време на сън.


По гръб: това е най-здравословната за почивка поза и в нея гръбначният стълб остава в неутрална позиция. За тази поза по време на сън се препоръчват твърди и ортопедични матраци, които осигуряват максимална опора и комфорт на точките натиск. Такива са матраците със седем зони на поддръжка и адаптирана към тези точки твърдост.


По корем: Все по-често специалистите препоръчват да се избягва спането по корем. Макар и промяната на навиците за сън да е трудна, в дългосрочен аспект това ще се отрази положително на тялото и почивката ви. Ако ви е трудно да заспивате по друг начин е добре да се насочите към твърди или средно твърди матраци, които осигуряват опора с цел правилна форма на гръбначния стълб. Ако матракът ви е прекалено мек, частта на таза ще потъва в него, което ще доведе до изкривяване на гръбнака.


Лични предпочитания: помислете за всяка една екстра, която бихте искали от матрака си и не правете компромис. Това може да бъде терморегулиращите качества на текстилите, антиалергични свойства, предпочитания, охлаждащи текстили и др.


Кой ще спи на матрака: ако търсите двоен матрак за себе си и партньора си, но имате различни предпочитания за твърдостта, разгледайте моделите с две ядра с различна твърдост в един общ калъф. Такива матраци ще откриете от италианския производител Magniflex.
Съобразяването на теглото също е важен фактор. За да получите максимална ортопедична опора, изберете среден към твърд матрак, за да не потъвате прекалено много в матрака.

Предлагаме тестови период за матраци Sleepy.
* Важно условие е продукта да отговаря на изискванията на тестовият период:

- Матрака да има знак "30 дневен тест период" или "100 дневен тест период" в описанието си;
- Матрака да е използван задължително с непромокаем протектор, закупен от onesleep.com;
- Да имате оригинална фактура / стокова разписка и гаранционна карта;
- Артикула да е в търговски вид - да няма следи от употреба, като замърсявания и зацапвания.
- Калъфа на двулицевия матрак да не е изпран. Към еднолицевият матрак да не е прикрепен повдигащ механизъм
- Да пазим оригиналната опаковка и етикет.
- Да сте спали поне 20 дни на матрака, за да сте усетили максимално качествата му и да сте сигурни, че този матрак не е подходящ за вас. Обикновено на човек са необходими поне 3 седмици за да привикне с новият матрак.
Ако към закупеният от вас артикул има подарък, стойността на подаръка ще бъде приспадната от сумата за връщане.
Попълнете формата за отказ или рекламация на продукт изпратете имейл на bg@onesleep.com.

Задължително е да прикачите 5 ясни снимки на матрака от всичките му страни. След което наш консултант ще се свърже с вас в рамките на 5 работни дни.
Важно е да знаете, че 30 или 100 дневният тест период предлага замяна за друг продукт на същата марка - Sleepy.

Наш консултант ще се свърже с вас да потвърди замяната, като от вас се изисква да опаковате добре матрака, за да се предпази от евентуално увреждане при транспорта. Ако опаковате матрака в стреч фолио, той няма да бъде приет от нашият екип в скада и ще бъде върнат към вас.
Не добре опакован матрак, увреден при транспорта няма да бъде получен от нашите служители и ще бъде върнат обратно на клиента. В тази връзка задължително застраховайте изпратеният от вас продукт.

Транспортните разходи в двете посоки са изцяло за сметка на клиента.

Всеки продукт закупен от onesleep.com се предлага с производствена гаранция. Важно е да знаете, че всеки производител има свой условия за валидност на гаранцията.

При получаване на поръчаната от вас стока се уверете, че е в търговски вид в присъствието на куриера. Ако забележите наранявания или изцапвания на стоката уведомете куриера и той ще състави Протокол за увредена пратка. Не се приемат рекламация за получена стока, увредена или замърсена в последствие.

При разопаковане потърсете гаранционната карта на закупеният от вас продукт. Различните производители поставят този документ на различно място. При някои от тях тя е залепена на външния найлон в джобче от куриера, при други е закачена на видимо място от външната страна на продукта, а при трети гаранционната карта е вътре във фабричния найлон и може да я откриете след разопаковане.
При разопаковането на вашият матрак или топ матрака не използвайте остри режещи предмети. Внимателно отстранете найлона и оставете матрака да заеме нормалните си размери и форма (ако е бил ролиран).
Всеки матрак или топ матрак, който се доставя под формата на руло, е необходимо да бъде разопакован в рамките на 30 дни след получаването му от клиента. В противен случай гаранцията отпада.
При двулицевите матраци е задължително използването на подматрачна рамка, като е препоръчително тя да бъде с дървени ламели.
Еднолицевите матраци и подматрачни рамки с двоен размер следва да бъдат поставяни на легла със средна царга (летвата, която преминава през средата на леглото) за допълнителна опора и предотвратяване от счупване / изкривяване.
При някои матраци е допустимо да се усеща миризма веднага след разопаковането. Не се притеснявайте, безвредна е. Като всяко ново нещо тя щя се отмирише в рамките на два до три дни.
Информация относно процедурата по завеждане на рекламация може да откриете в Гаранционната карта на продукта.
Срока на гаранцията е упоменат в описанието на всеки един продукт и съответно в гаранционната карта.

Всеки един продукт се доставя напълно безплатно на територията на България.

В onesleep.com ще намерите лидерите в производството на матраци на едно място. Работим директно с тях и затова можем да предложим на клиентите си добри цени и бърза доставка.


Основни фактори, определящи цената на матрака, са вложените материали и технологии, страната на производство и допълнителните екстри.
Материали като мемори пяна, гел пяна, естествени материи и различни третировки на текстилите спомагат за спокойния и здравословен сън.
Височината – обикновено матраците с по-голяма височина имат ядро с няколко слоя пяна, повече заложени технологии и текстили с различни по вид третировки.
Предимства – сваляемите калъфи, иновативни технологии, антиалергични текстили и др. се прилагат в изработката на продуктите и са отличителни предимства на висококачествения матрак.