Безплатна доставка над 100лв.

Гаранция на всеки продукт

До 100 нощи тест период

+ 359895510011

Как да избера възглавница?

03 авг 22 2 мин. за прочит

Как да избера възглавница?

Изборът на подходяща възглавница може да подобри позицията на тялото ви през нощта и това да се отрази позитивно на качеството на съня ви. В onesleep.com ще откриете разнообразие от възглавници, подходящи за различните предпочитания и пози на сън. При избора на възглавница от мемори пяна, полиуретан или латекс, е важно да знаете, че усещането може да е различно върху различните матраци. Нашите консултанти с над 15-годишен опит и отлични познания за всички продукти за сън на пазара ще ви помогнат да направите най-добрия избор и комбинация от матрак и възглавница.

Какви видове възглавници има на пазара?
Възглавници с мемори пяна: реагират на натиска и топлината на главата и по този начин заемат формата ѝ. Разгледайте всички възглавници от мемори пяна на промоция тук.
Възглавници с микрогел: охлаждащите свойства на гела регулират телесната температура, а съчетанието му с мемори пяна допълнително отпуска главата, поддържайки я в правилна позиция и намалявайки въртенето по време на сън.
Възглавници от пух: все по-рядко препоръчвани, заради твърдостта им, излизащите перца от възглавницата, както и шумът от движение.
Възглавници с техногел: Technogel е триизмерен материал, който помага да отпуснете максимално главата си, като в същото време охлажда и регулира телесната температура.
В onesleep.com ще откриете и по-нишови и иновативни предложения като възглавници с просо, ръчно изработени от естествени материали, абсорбиращи влагата, или възглавници с полиестерна вата с отлични ортопедични свойства.

Има ли значение как спите?
Това е един от факторите при избора на възглавница.
Настрани: подходящи са анатомичните възглавници (вълнообразни), най-добре високи и средни или среднотвърди. Разстоянието между ухото ви и края на рамото е добър показател колко да бъде висока анатомичната възглавница. За да намалите въртенето по време на сън, съветваме ви да изберете анатомична възглавница от мемори пяна, каквато е VitalCare от isleep. Освен 100% италианската мемори пяна, от която е направена, за комфорта ви допринася и сваляемият калъф с цип. Формата ѝ позволява да изберете подходящата височина и се адаптира лесно към извивките на врата по време на сън.
По гръб: анатомичните възглавници са подходящи, но предпочитани са тези с класическа форма и мемори пяна. Тук може да си позволите и малко по-висока възглавница, ако такава ви е по-удобна. Важно е да не чувствате напрежение в областта на врата.

Как да съобразя възглавницата с матрака?
При по-твърдите матраци е добре да заложите на средна към мека възглавница, защото лежи върху твърда повърхност и ще трябва да се приспособи към натиска на тежестта на главата.
Ако матракът ви е по-скоро мек, трябва да поддържате главата и врата си изправени и по-твърда възглавница би била удачен избор.

В onesleep.com ще откриете всички промоции за възглавници на едно място, пазарувайки лесно, сигурно и с безплатна доставка.

Оставете коментар

Коментарът ще бъде прегледан преди публикуване.